Close

Ponožky

Funkční kompresní ponožky Compression, -5°C až +25°C, zelené, XTECH

Funkční kompresní ponožky značky XTECH, model Compression , vhodné pro nošení v rozmezí teplot -5°C až +25°C .

Více informací

Na skladě: 5 Položky

15,80 € s DPH

Více informací

Funkční kompresní ponožky značky XTECH, model Compression , vhodné pro nošení v rozmezí teplot -5°C až +25°C .

Kompresní podkolenky urychlují odplavování kyseliny mléčné ze svalů, tím zlepšují výkon a urychlují následnou regeneraci.

Díky použitým speciálním materiálům snižují otřesy a riziko poranění svalů, eliminují tvorbu otoků, chrání nohy při cestování a slouží jako prevence vzniku cestovní trombózy, zabraňují pocitu těžkých nohou a v neposlední řadě slouží jako prevence proti křečovým žilám.

Ponožky mají vynikající izolační schopnosti, regulují teplotu nohou a díky speciálně vyvinutým materiálům se hodí pro všechny outdoor aktivity.

Ponožky dokonale přiléhají na chodidla a lýtka, absorbují pot, odvádějí jej na povrch a tak napomáhají držet nohy v suchu během pohybu.

Materiálové složení: 80% Dryarn (Polypropylen), 11% X-Pro(PA) (Polyamid), 9% Lycra (Elastan)

Použité materiály a technologie výroby:

Ve společnosti XTECH maximalizovali výkonnost svých výrobků a vybrali si zcela novou cestu, pokud jde o použité materiály.

Všechny společnosti obvykle vyrábějí své výrobky s textiliemi, které jsou na trhu a výsledkem je, že mají podobné výrobky, ale chybí jim činnosti ve výzkumu a vývoji.

Ambiciózní projekt značky XTECH zahrnuje studium a výrobu přízí speciálně vytvořených a vyvinutých v součinnosti s analytickou laboratoří podle jejich zpracovatelských technik, typu použitých strojů a vlastností, které musí mít hotový výrobek.

Výsledkem jsou dvě nová vlákna, XPRO a XDRY s výjimečnými vlastnostmi, které jsou vyrobeny na míru a výlučně pro XTECH.

XPRO

Značka XPRO je jednou z přízí, které zkoumala a vyvíjela společnost XTECH. Je to polyamidové mikrovlákno sestávající z lineárních makromolekul získaných polykondenzací bifunkčních sloučenin.

V podstatě díky své mnohovláknové sekci zaručuje prodyšnost, měkkost na dotek, odolnost proti opotřebení a lehkost.

V kombinaci s polypropylenem se vlastnosti těchto dvou přízí spojí a vzniknou výrobky s nenapodobitelnými vlastnostmi. Recept na vytvoření tohoto vlákna je úzkostlivě střežen v kancelářích XTECH a zůstává přísně tajný!

DRYARN

Dryarn® je inovativní polypropylenové mikrovlákno, které zaručuje vysokou úroveň výkonu i v extrémních podmínkách použití. Je to technologický a inovativní produkt, který je odolný, lehký, izolační a prodyšný.

Dryarn® mikrovlákno je hygienické, příjemné pro nošení a šetrné k životnímu prostředí.

Jeden z údajů, který vyšel najevo při laboratorních testech, je schopnost vyloučit pot 167krát rychleji a účinněji než tradiční bavlna. Tepelněizolační kapacita Dryarn® je jedinečná a vytváří prodyšnou bariéru, která působí jako izolátor při vstupu a jako prostředek odvádění potu směrem ven. To vše ve prospěch zdravého mikroklimatu, příznivého pro naši pohodu, která umožňuje, že pokožka zůstane suchá a teplá v zimních měsících, a zároveň suchá a chladná v letních měsících. Izolační kapacita vyšší než u vlny umožňuje snížit počet vrstev oděvů na sobě, což zaručuje větší volnost pohybu. Stabilní a ideální stav „suché“ tkáně předem inhibuje tvorbu bakterií, které způsobují zápach, odstraňuje riziko podráždění, alergií a dermatitidy.

LYCRA

Lycra® je obchodní název pro elastan vyráběný od roku 2004 firmou Invista. Vlákno obsahuje více než 85% polyuretanu, jeho elastičnost spočívá v chemickém spojení tuhého urethanu s amorfním segmentem z polyesteru.

Vyrábí se jako multifilament, jednotlivá elementární vlákna jsou slepena dohromady. Vzhledem k tomu, že je Lycra téměř vždy smíchána s jinou tkaninou, nejčastěji s bavlnou nebo polyesterem, tak po oblečení vytvoří doslova druhou kůži.

Člověk s jedinečnými křivkami se dříve často setkával s tím, že mu oblečení nesedělo, díky Lycře tomu však tak už není.

Lycra se totiž dokáže dokonale přizpůsobit tělu, a to bez omezení pohybu. Elastické vlákno tak umožňuje volný pohyb, který oceníte nejen při sportu. Díky tomu, že se vlákno natáhne, když je to nutné, nebo stáhne, když je v klidu, zajišťuje větší pohodlí po celých 24 hodin.

Parametry

Složení 60 % polypropylen, 32 % poyamid, 8 % elastan
PONOZKY CALZA COMPRESSION ZELENA 35/38 XT038-ZN-39/42 Barva: zelená
Velikost: 39-42

Skladom: 2 položky (to ship now)

Pozor: skladom posledné kusy

15,80 € s DPH

Minimálny počet pre zakúpenie tohto produktu je 1

PONOZKY CALZA COMPRESSION ZELENA 35/38 XT038-ZN-35/38 Barva: zelená
Velikost: 35-38

Skladom: 1 položka (to ship now)

Pozor: skladom posledné kusy

15,80 € s DPH

Minimálny počet pre zakúpenie tohto produktu je 1

PONOZKY CALZA COMPRESSION ZELENA 35/38 XT038-ZN-43/46 Barva: zelená
Velikost: 43-46

Skladom: 2 položky (to ship now)

Pozor: skladom posledné kusy

15,80 € s DPH

Minimálny počet pre zakúpenie tohto produktu je 1

Zákazníci také koupili

Close