Close

Ponožky

Funkční ponožky calze XT121, černé, zimní, XTECH

Na skladě: 2 ks

Upozornění: poslední kus skladem!

21,00 € s DPH

Více informací

Funkční dětské ponožky značky XTECH, model calze, vhodné na nošení do chladného počasí.

Ponožky využijete při nejrůznějších sportovních aktivitách i při běžném nošení jako módní doplněk.

Ponožky mají vynikající izolační schopnosti, regulují teplotu nohou a díky speciálně vyvinutým materiálem se hodí na všechny outdoor aktivity.

Ponožky dokonale přiléhají na chodidla a lýtka, absorbují pot, odvádějí ho na povrch a tak napomáhají držet nohy v suchu během pohybu.

Sušší pokožka znamená sníženou tepovou frekvenci, čímž se vylučuje méně kyseliny mléčné a to umožňuje zůstávat déle v pohybu.

Materiálové složení: 84% vlna, 10% Polypropylen, 6% Lycra (Elastan)

Použité materiály a technologie výroby:

Ve společnosti XTECH maximalizovaly výkonnost svých výrobků a vybrali si zcela novou cestu, pokud jde o použité materiály.

Všechny společnosti obvykle vyrábějí své výrobky s textiliemi, které jsou na trhu a výsledkem je, že mají podobné výrobky ale chybí jim činnosti ve výzkumu a vývoji.

Ambiciózní projekt značky XTECH zahrnuje studium a výrobu přízí speciálně vytvořených a vyvinutých v součinnosti s analytickým laboratoří podle jejich zpracovatelských technik, typu použitých strojů a vlastností, které musí mít hotový výrobek.

Polypropylen: je termoplastický polymer ze skupiny polyolefinů používaný v mnoha odvětvích. Je nejlehčí ze všech textilních vláken. Vlákno je odolné vůči chemikáliím, má velmi dobrou pevnost, minimálně vlhne, nízký sklon k vytvoření statické elektiny a ke žmolkování. Firma XTECH samozřejmě upravila toto vlákno speciálně pro jejich účely.

Vlna: izolační materiál, který sestává z anorganických vláken přírodního nebo syntetického původu. Používá se na izolaci, protože má lepší tepelně - izolační vlastnosti jako polyester. Firma XTECH má ve svých výrobcích upravenou vlnu podle jejich potřeby na kvalitu výrobku.

LYCRA

Lycra® je obchodní název pro elastan vyráběný od roku 2004 firmou Invista. Vlákno obsahuje více než 85% polyuretanu, jeho elastičnost spočívá v chemickém spojení tuhého Urethane s amorfním segmentem z polyesteru.

Vyrábí se jako multifilament, jednotlivé elementární vlákna jsou slepeny dohromady. Vzhledem k tomu, že je Lycra téměř vždy smíchaná s jinou tkaninou, nejčastěji s bavlnou nebo polyesterem, tak po oblečení vytvoří doslova druhou kůži.

Člověk s jedinečnými křivkami se předtím často setkával s tím, že mu oblečení nesedělo, díky LYCRA tomu však tak již není.

Lycra se totiž dokáže dokonale přizpůsobit tělu, a to bez omezení pohybu. Elastické vlákno tak umožňuje volný pohyb, který oceníte nejen při sportu. Díky tomu, že se vlákno natáhne, když je to nutné, nebo stáhne, když je v klidu, zajišťuje větší pohodlí po celých 24 hodin.



Parametry

Složení 84 % vlna, 10 % polypropylen, 6 % elastan
Funkční ponožky calze XT121, černé, zimní, XTECH XT067-35/38 Barva: čierna
Velikost: 35-38

Skladom: 2 položky (to ship now)

Pozor: skladom posledné kusy

21,00 € s DPH

Minimálny počet pre zakúpenie tohto produktu je 1

Close