Close

Příslušenství

Funkční šátek (Bufka) XT92, -5 / + 15 ° C, černo / žlutá, XTECH

Funkční šátek z elastického materiálu značky XTECH, model XT92, vhodná na nošení v rozmezí teplot -5 ° C až + 15 ° C.

Více informací

Na skladě: 5 Položky

14,30 € s DPH

Více informací

Funkční šátek z elastického materiálu značky XTECH, model XT92, vhodná na nošení v rozmezí teplot -5 ° C až + 15 ° C.

Tuto šátek využijete při nejrůznějších sportovních aktivitách i při běžném nošení jako módní doplněk. Může sloužit jako pokrývka hlavy, kukla, nákrčník, čelenka nebo i gumička na vlasy.

Šátek má vynikající izolační schopnosti, reguluje teplotu těla a díky speciálně vyvinutým materiálem se hodí na všechny outdoor aktivity.

Šátek přiléhá na tělo, absorbuje pot, odvádí ho na povrch a tak napomáhá držet tělo v suchu během pohybu.

Sušší pokožka znamená sníženou tepovou frekvenci, čímž se vylučuje méně kyseliny mléčné a to umožňuje zůstávat déle v pohybu.

Materiálové složení: 86% Dryarn (PL) (Polypropylen), 10% X-Pro (PA) (Polyamid), 4% Elastan

Použité materiály a technologie výroby:

Ve společnosti XTECH maximalizovaly výkonnost svých výrobků a vybrali si zcela novou cestu, pokud jde o použité materiály.

Všechny společnosti obvykle vyrábějí své výrobky s textiliemi, které jsou na trhu a výsledkem je, že mají podobné výrobky ale chybí jim činnosti ve výzkumu a vývoji.

Ambiciózní projekt značky XTECH zahrnuje studium a výrobu přízí speciálně vytvořených a vyvinutých v součinnosti s analytickým laboratoří podle jejich zpracovatelských technik, typu použitých strojů a vlastností, které musí mít hotový výrobek.

Výsledkem jsou dvě nová vlákna, XPRO a XDRY s výjimečnými vlastnostmi, které jsou vyrobeny na míru a výlučně pro XTECH.

XPRO

Značka XPRO je jednou z přízí, které zkoumala a vyvíjela společnost XTECH. Je to polyamidové mikrovlákno sestávající z lineárních makromolekul získaných polykondenzací Bifunkční sloučenin.

V podstatě díky své vícevláknové sekci zaručuje prodyšnost, měkkost na dotek, odolnost proti opotřebení a lehkost.

V kombinaci s polypropylenem se vlastnosti těchto dvou přízí spoje a vzniknou výrobky s nenapodobitelnými vlastnostmi. Recept na vytvoření tohoto vlákna je úzkostlivě střežen v kancelářích XTECH a zůstává přísně tajný!

Dryarn

Dryarn® je inovativní polypropylenové mikrovlákno, které zaručuje vysokou úroveň výkonu iv extrémních podmínkách použití. Je to technologický a inovativní produkt, který je odolný, lehký, izolační a prodyšný.

Dryarn® mikrovlákno je hygienické, příjemné na nošení a šetrné k životnímu prostředí.

Jeden z údajů, který vyšel najevo při laboratorních testech, je schopnost vyloučit pot 167-krát rychleji a účinněji než tradiční bavlna. Tepelněizolační kapacita Dryarn® je jedinečná a vytváří prodyšnou bariéru, která působí jako izolátor při vstupu a jako prostředek odvádění potu směrem ven. To vše ve prospěch zdravé mikroklimatu, příznivé pro naši pohodu, která umožňuje, že pokožka zůstane suchá a teplá v zimních měsících, a zároveň suchá a chladná v letních měsících. Izolační kapacita vyšší než při vlně umožňuje snížit počet vrstev oděvů na sobě, což zaručuje větší volnost pohybu. Stabilní a ideální stav "suchého" tkáně předem inhibuje tvorbu bakterií, které způsobují zápach, odstraňuje riziko podráždění, alergií a dermatitidy.

Parametry

Složení 86 % polypropylen, 10 % polyamid, 4 % elastan
SAL SCALDACOLLO XT92 CIERNO ZLTA XT022-CN/ZL-UNI čierno-žltá Barva: čierno-žltá
Velikost: UNI

Skladom: 5 položiek (to ship now)

14,30 € s DPH

Minimálny počet pre zakúpenie tohto produktu je 0

Zákazníci také koupili

Close