Close

Příslušenství

Funkční čepice Cuff XT99, -5 ° C / + 15 ° C, černá, XTECH

Na skladě: 3 ks

Upozornění: poslední kus skladem!

22,50 € s DPH

Více informací

Funkční čepice značky XTECH, model Cuff, vhodné na nošení v intervalu teplot od -5 ° C do + 15 ° C.

Čepice díky speciálně vyvinutým materiálem se hodí na všechny outdoor aktivity.

Čepice přiléhá na hlavu, absorbuje pot a chrámu před chladem.

Sušší pokožka znamená sníženou tepovou frekvenci, čímž se vylučuje méně kyseliny mléčné a to umožňuje zůstávat déle v pohybu.

Materiálové složení: 54% X-Dry (Polypropylen), 34% X-Pro (Polyamid), 8% Elastan, 4% Carbon Resistex (Uhlíkové vlákno)

Použité materiály a technologie výroby:

Ve společnosti XTECH maximalizovaly výkonnost svých výrobků a vybrali si zcela novou cestu, pokud jde o použité materiály.

Všechny společnosti obvykle vyrábějí své výrobky s textiliemi, které jsou na trhu a výsledkem je, že mají podobné výrobky ale chybí jim činnosti ve výzkumu a vývoji.

Ambiciózní projekt značky XTECH zahrnuje studium a výrobu přízí speciálně vytvořených a vyvinutých v součinnosti s analytickým laboratoří podle jejich zpracovatelských technik, typu použitých strojů a vlastností, které musí mít hotový výrobek.

Výsledkem jsou dvě nová vlákna, XPRO a XDRY s výjimečnými vlastnostmi, které jsou vyrobeny na míru a výlučně pro XTECH.


XPRO

Značka XPRO je jednou z přízí, které zkoumala a vyvíjela společnost XTECH. Je to polyamidové mikrovlákno sestávající z lineárních makromolekul získaných polykondenzací Bifunkční sloučenin.

V podstatě díky své vícevláknové sekci zaručuje prodyšnost, měkkost na dotek, odolnost proti opotřebení a lehkost.

V kombinaci s polypropylenem se vlastnosti těchto dvou přízí spoje a vzniknou výrobky s nenapodobitelnými vlastnostmi. Recept na vytvoření tohoto vlákna je úzkostlivě střežen v kancelářích XTECH a zůstává přísně tajný!

XDRY

XDRY je značka, která identifikuje polypropylen s dutými vlákny, vyvinutý společností XTECH. Hlavními vlastnostmi jsou prodyšnost, lehkost a optimální termoregulace v létě iv zimě.

Tato příze se vyrábí podle patentovaných technik zpracování a vlastností, které musí mít hotový výrobek. Výsledkem je vlákno s výjimečnými vlastnostmi, které je vyrobeno na míru a výlučně pro XTECH.

Složení je ze 100% polypropylenu, ale techniky zpracování a postupy k vytvoření tohoto vlákna zůstávají přísně tajné!

LYCRA

Lycra® je obchodní název pro elastan vyráběný od roku 2004 firmou Invista. Vlákno obsahuje více než 85% polyuretanu, jeho elastičnost spočívá v chemickém spojení tuhého Urethane s amorfním segmentem z polyesteru.

Vyrábí se jako multifilament, jednotlivé elementární vlákna jsou slepeny dohromady. Vzhledem k tomu, že je Lycra téměř vždy smíchaná s jinou tkaninou, nejčastěji s bavlnou nebo polyesterem, tak po oblečení vytvoří doslova druhou kůži.

Člověk s jedinečnými křivkami se předtím často setkával s tím, že mu oblečení nesedělo, díky LYCRA tomu však tak již není.

Lycra se totiž dokáže dokonale přizpůsobit tělu, a to bez omezení pohybu. Elastické vlákno tak umožňuje volný pohyb, který oceníte nejen při sportu. Díky tomu, že se vlákno natáhne, když je to nutné, nebo stáhne, když je v klidu, zajišťuje větší pohodlí po celých 24 hodin.

CARBON

Resistex® CARBON je příze s jedinečnými technickými vlastnostmi, která sestává z kontinuálního vlákna z vodivého materiálu na bázi aktivního uhlí a textilních vláken.

Nejvýznamnější údaje z provedených testů se týkají tělesné teploty naměřené u sportovců během nošení spodního prádla a ponožek Resistex® CARBON, kdy kolísání teploty bylo 3krát nižší, než u oblečení ze 100% -ního polyesteru. Výjimečná transpirace tkaniny umožňuje rychlejší odpařování vlhkosti. Dále byly příznivě ovlivněny dýchací parametry jedinců během tvrdého tréninku, kdy skutečně došlo ke snížení potřeby kyslíku o 3 litry / minutu a zlepšení respiračního kvocientu. Tepová frekvence byla u testovaných jedinců nižší průměrně o 4 tepy za minutu ve srovnání s těmi, kteří měli oblečení ze 100% polyesteru. Koncentrace kyseliny mléčné v kapilární krve byla nižší zhruba o 12%.

Na základě těchto výsledků můžeme říci, že oděvy Resistex® CARBON pozitivně ovlivňují pohodu, výkon a významně snižují riziko zranění a svalového napětí.

Parametry

Složení 54 % polypropylen, 34 % polyamid, 8 % elastan, 4 % uhlíkové vlákno
CIAPKA CUFFIA XT99 CIERNA XT063-CN-UNI Barva: čierna
Velikost: UNI

Skladom: 3 položky (to ship now)

Pozor: skladom posledné kusy

22,50 € s DPH

Minimálny počet pre zakúpenie tohto produktu je 1

Zákazníci také koupili

Close